Zoeken
Kies uw taal

Huisartsen

M. Buijs
Functie:

Na mijn opleiding tot huisarts aan het Erasmus MC in Rotterdam werk ik sinds 2013 in de Vleugelnoot.
Ik houd van de veelzijdigheid van het huisartsenvak en werk met veel plezier in onze praktijk.
Goede patiëntenzorg volgens wetenschappelijke richtlijnen, oog voor de gehele mens, continuïteit van zorg en samenwerken vind ik belangrijk.
Binnen de praktijkorganisatie houd ik mij vooral bezig met kwaliteit en personeelszaken.
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.
Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen, in mijn vrije tijd ren of fiets ik graag een rondje door het prachtige Zeeuwse land.

BIG nr: 79910667501

A. Roest
Functie:

Na in Antwerpen geneeskunde gestudeerd te hebben, heb ik
enige tijd als poortarts in Bergen op Zoom gewerkt. Vervolgens heb ik in
Rotterdam de huisartsopleiding gedaan, terwijl ik werkte in
opleidingspraktijken in Middelburg en Serooskerke. In 2012 heb ik de praktijk van collega Wortelboer overgenomen en na een tijdje als solist op de Korendijk gewerkt te hebben, vind ik het erg prettig om de voordelen van de samenwerking hier in de Vleugelnoot te mogen ervaren.

BIG nr: 99909505301

K. Verhage
Functie:

Na in Zeeland te zijn opgegroeid, ben ik in 1999 naar Amsterdam vertrokken. Daar heb ik aan de Vrije Universiteit geneeskunde gestudeerd. Na mijn studie was de keuze om terug naar Zeeland te verhuizen snel gemaakt. Ik heb een aantal jaar als basisarts gewerkt, o.a. in Ziekenhuis Walcheren. De huisartsopleiding heb ik aan het EMC in Rotterdam gevolgd. Na voltooiing daarvan heb ik vooral gewerkt in Middelburg, Oostkapelle en Grijpskerke. In 2016 ben ik het team van de Vleugelnoot komen versterken. Sinds een aantal jaar ook als lid van de maatschap. Ik ben huisartsopleider en daarnaast houd ik me binnen de praktijk bezig met het aansturen van de ketens voor chronische zorg. In mijn vrije tijd ben ik vooral moeder voor mijn kinderen. Daarnaast ben ik graag buiten en kunt u mij rennend in en om Middelburg tegenkomen.

BIG nr: 89064648401

N. Lastdrager
Functie:

In het jaar 2000 verliet ik Middelburg om te gaan studeren in initieel Groningen en later Utrecht. Utrecht beviel erg goed, maar de aantrekkingskracht van Zeeland bleef altijd, waardoor ik in 2022 weer naar Middelburg verhuisde. Voordat ik huisarts werd, heb ik vooral gewerkt op de Spoed Eisende Hulp in het ziekenhuis, en bij de Cardiologie. Sinds 2014 ben ik huisarts, en een aanzienlijk deel van mijn tijd werk ik als spoedarts voor justitiële instellingen en verpleeghuizen. In de toekomst zou ik het graag jonge artsen opleiden tot huisarts. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Naast mijn werk, geniet ik vooral van buiten zijn met mijn gezin.

T. Moret-Slager
Functie:
De huisartsenopleiding heb ik gevolgd aan het EMC in Rotterdam. Het laatste jaar van mijn opleiding mocht ik werken bij de Vleugelnoot met collega’s C. Albers en K. Verhage als opleiders. Na het afronden van mijn opleiding in 2022 ben ik gaan werken als waarnemend huisarts.  De veelzijdigheid van het huisartsenvak, zowel op medisch gebied als op het gebied van de mensen, maakt dat ik met veel plezier werk.

Mijn werkdag bij de Vleugelnoot is donderdag.

Actueel
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.